Агата Харкнес, изиграна от Катрин Хан, получава собствена спиноф серия на Marvel?

Много обичаният ситком на Marvel WandaVision който дойде в Disney Plus през януари 2021 г., получава спинофф! Получи много любов от феновете на MCU. За радост на феновете, много обичаният герой на Агата Харкнес, която е всемогъща вещица, ще бъде в центъра на това чисто ново спиноф шоу. Героят направи своя дебют на WandaVision по-рано тази година като любопитната съседка на Уанда Максимоф Агнес, която по-късно се оказа вещица, Агата Харкнес. Тя също е главният противник на Уанда и Вижън.

Според съобщенията, в момента в Marvel Studios се работи по спиноф сериал. Официално съобщение обаче не е направено. Поради това нито една от подробностите относно този спиноф също не е известна.

Всичко, което знаем за спин-офа

Катрин Хан, която изигра ролята на Агата Харкнес във WandaVision, очевидно ще се завърне като главен герой.Спинофът очевидно ще бъде тъмна комедия.

Съобщава се, че Jac Schaeffer, който написа WandaVision, също ще напише тази нова серия. Тя също ще го продуцира.

Както обикновено, Marvel Studios пазят проекта в тайна, докато всичко не бъде финализирано. Те са известни със своята секретност и изненади по отношение на новите и предстоящи проекти.

Всичко това засега са само спекулации, но според тенденциите, които видяхме, има големи шансове те да свържат по някакъв начин Агата Харкнес с по-големия MCU. В края на краищата, тя наистина изигра важна роля в създаването на мултивселената на MCU, тъй като беше първата, която открива използването на Wanda на магията на хаоса. В края на WandaVision Агата беше победена от Уанда. В този спиноф очакваме тя да пълзи обратно по стълбата, защото Агата е много неща, но едно нещо, което не е, е губещ! Тя няма да се откаже толкова лесно и определено ще направи всичко възможно да се върне на власт.

Кога ще бъде премиерата на спин-оф сериала на Агата Харкнес?

В момента не се знае нищо за датата на пускане, но можем да очакваме съобщение скоро. Ако можем да разгледаме докладите, трябва да можем да го гледаме до края на 2022 г.!

Къде ще излезе сериалът на Агата Харкнес?

Ще излезе изключително на Disney Plus. Всички, които имат абонамент, ще могат да се насладят на шоуто.

Катрин Хан определено си е спечелила тази главна роля и шоу! Нейната игра във WandaVision имаше идеалната комбинация от драма и комедия, като в същото време беше интензивна, когато се изисква. Тя напълно оживи и двете герои – Агнес и Агата! Феновете я обичаха и работата й и тя спечели много похвали. Представяме си, че тя ще изведе шоуто перфектно!

Прочетете също: Дата на пускане на сезон 2 какво ще стане; Предстоят ли по-големи заплахи?

Повече за WandaVision

Феновете също се чудят дали WandaVision 2 ще се появи скоро. В момента не знаем нищо за сезон 2, но феновете определено могат да очакват продължение. Съобщава се, че сега, когато серия от spinoff е в процес на работа, WandaVision 2 може да се забави или може да не излезе, докато спинофът не бъде стартиран.