Адел СЪЖАЛЯВА!! СЕ ОЖЕНЯВА се за Саймън Конеки, защото й струваше £140 милиона

Въведение

33-годишната известна британска певица Адел даде мнението си за развода си с Саймън Конецки което се състоя по-рано тази година в интервю за британския Vogue. Тя също така разкри как този инцидент засегна Анджело, нейния 9-годишен син.

Тя каза: „Синът ми имаше много въпроси. Наистина невинни въпроси, наистина добри въпроси, на които просто не мога да отговоря. Като „Защо вие двамата все още не можете да останете заедно?“

„Просто имах чувството, че след всички тези предстоящи събития исках да му обясня, когато е на двадесет или тридесет години, кой съм аз и каква е причината да предприем такива действия, за да разделя целия му живот в реда да намеря собственото си щастие.' Тя продължаваше.

Тя каза: „Понякога го правеше наистина нещастен и наистина не знам дали някога ще успея да се излекувам от раната. Ако успея да разбера причината, поради която направих това... ако мога да получа щастието и той може да ме види в това щастие, тогава може би ще мога да си простя. Искам синът ми да види, че наистина го обичам и съм обичана. Това наистина има значение за мен... Оттогава бях на път да намеря истинското си щастие.” Тя продължи.

След това Адел си спомни какво е говорила със сина си, когато той е бил на шест години – тогава нещата между нея и Конецки започват да се влошават. „Той ми каза „Виждаш ли ме?“, а аз отговорих „да“. И тогава той каза „Защото не те виждам“. Точно в този момент защо целият живот се разпадна.“

В този контекст Адел сподели какво мисли за причината за края на брака си. Тя каза, че това може да се дължи на нейното „завръщане на Сатурн“, където тя каза, че е „загубила нещо“. Тя добави: „Когато се случи, това може да разтърси живота ви и това също ме разтърси малко. Това ме накара да се запитам: кой съм аз? какво искам да правя? Какво може да ми даде истинско щастие? Всички тези неща.”

Тя продължи: „Просто се разхождах и не бях щастлива. Никой от нас не направи нищо лошо. Никой от нас не се е наранил един друг или нещо подобно.” Адел сподели, че въпреки че тя и съпругът й Конецки се разделят много преди да подадат молба за развод, са решили да не правят тази новина достояние на обществеността. Тя каза, че са го държали за себе си доста време. Тя спомена: „Трябваше да го правим бавно, защото между нас двамата имаше дете.“

„Не беше така… Просто не беше достатъчно за мен“, спомена тя за брака си. „Не исках да приключвам нещата като повечето хора, които познавах. Не бях тъжен, но щях да бъда тъжен, ако не бях поставил себе си на първо място.

В останалата част от интервюто си Адел спомена, че очаква предстоящият й албум да помогне на сина й Анджело да разбере избора й да се раздели с баща му Конецки.