Адел отлага пребиваването в Лас Вегас заради COVID-19

Известният британски певец Адел пренасрочи пребиваването си в Лас Вегас, което всъщност трябваше да се проведе на 21улянуари тази година. Кратко видео беше споделено в нейния официален Twitter. Видеото беше пуснато на 20тиЯнуари, четвъртък, ден преди шоуто. Британската певица обяви със сълзи на очи, че поради забавянето на доставката и засегнатите от Корона вируса останалите членове на екипа, цялото планиране на шоуто също е отложено и шоуто е прекъснато.

Британската певица се извини, като каза, че много съжалява за забавянето на шоуто, но шоуто й все още не е готово. Тя също така добави, че са опитали всичко, което са могли, за да съберат шоуто в дадения период от време и са се опитали да го направят подходящо за цялата публика. Но за съжаление те са напълно унищожени от забавянето на доставката и ситуацията с пандемията. Над половината от членовете на нейния екип са тествани с положителен резултат от COVID-19 и все още не са с него. ето защо е напълно невъзможно да се направи подготовката за шоуто. „Не мога да ви предам това, което трябваше да направя в момента и много съжалявам за това. Извинявам се, че го обявих в последния момент”, завърши тя.

Тя добави обяснението си, че тя и останалите членове на екипа й са работили по 30 часа наред, за да оправят бъркотията, но са им изтекли както времето, така и възможностите. Докато сдържа сълзите си, тя продължи, че е изключително разстроена и срамна от отмяната на шоуто. „Ужасно съжалявам за всяка публика, която измина дълъг път, за да гледа шоуто ми. Много съжалявам.' Тя свърши.

Адел й даде потвърждение, че датите за шоуто ще бъдат пренасрочени възможно най-скоро. Междувременно тя каза, че ще работи върху представянето на шоуто и ще го изведе до нивото, на което би трябвало да бъде. Тя добави, че изключително съжалява за забавянето и всичко, но шоуто не е готово само за представяне.

Съобщението за резиденцията в Лас Вегас на британската певица Адел беше направено още през ноември миналата година и беше обявено, че тя ще направи специална резиденция, която ще продължи четири месеца. Шоуто ще бъде озаглавено „ Почивните дни с Адел .’ Мястото беше в Колизеума в хотел „Цезар Парк“. Шоуто всъщност трябваше да започне от 21улянуари тази година и се планираше да продължи до 16тиаприл тази година всеки петък и събота.

Шоуто трябваше да включва песните от новия албум на британската певица, 30. Това беше най-очакваният четвърти студиен албум, който излезе наскоро. След издаването на албума той успя да си осигури място в Billboard 200 и се превърна в най-продавания албум за миналата година (според доклада на Billboard).

ЕтикетиАдел