Адел ОТКАЗВА ДА ПЛАЩА 150 милиона долара развод на Саймън Конеки?

Адел , британската певица, която наскоро се разведе със Саймън Конеки, нямаше да осигури финансова компенсация на бившия си съпруг.

В Грами и оскарите Певицата победител Адел започва да се среща със Саймън Конеки през 2011 г. След като е бил брокер за обмен на чуждестранна валута, Саймън се впуска в собствената си брокерска асоциация и по-късно в Drop4Drop, организация с нестопанска цел, която предоставя дългосрочни решения за чиста вода в развиващите се страни. Клеъри Фишър, стилист, беше бившата съпруга на Конеки. Двамата се разведоха през 2010 г. и имаха десетгодишна дъщеря. Предполага се, че се срещна с Адел следващата година, след като беше представен от Ед Шийрън .

Двойката посрещна сина си Анджело през октомври 2012 г. През 2016 г. двамата се ожениха на минимално тържество. Адел потвърди през април 2019 г., 5 месеца след спекулациите за разпадането на брака им в обществото, че е обявила развода и е подала развод от Конеки, твърдейки „непреодолими различия“.

Според източник „те са направили напълно очевидно, че не искат да назначават адвокати един на друг“, обаче процедурата не е била лесна.

Първото нещо, което те решиха, беше споделеното попечителство и досега всичко беше за справедливо разпределение на останалата част от женените им активи.

За щастие те стигнаха там без нужда от драматична публична съдебна битка, жаргонни битки или неудобни изявления един за друг, което им предлага най-добрата възможност да продължат при достойни условия в отвъдното.