86 Осемдесет и шест сезон 2 епизод 4 Дата на излизане и синопсис

„86 Eighty-Six“ е научно-фантастично меха телевизионно аниме, базирано на едноименната поредица от леки книги, автор на Асато Асато и нарисувана от Шираби. Програмата се върти около дългогодишния военен конфликт на Република Сан Магнолия с Империята на Гиад. Докато правителството на първото твърди, че конфликтът е безкръвен и че това е просто битка между дрона на две технологично превъзходни политически сили, истината е далеч по-жестока. Републиката е фанатизирана страна, която дискриминира малцинството Коларата и ги наема като пилоти на своите самоуправляващи се дронове. Кога излиза 86 Осемдесет и шест сезон 2, епизод 4?

86 Осемдесет и шест сезон 2 епизод 4 Дата на излизане

86 Осемдесет и шест сезон 2, епизод 4, озаглавен „Добре дошли обратно“, ще дебютира в Япония на 24 октомври 2021 г. Ще се излъчва по Tokyo MX, BS11, GYT, GTV, ytv и CTV по различно време. Studio A-1, Aniplex, Kadokawa и Bandai Spirits си сътрудничиха в развитието на шоуто. Филмът е режисиран от Тошимаса Ишии, като Нобухиро Накаяма е продуцент.

Тецуя Каваками създава героите, докато Тошия Ооно ръководи екипа за писатели. Хироюки Савано и Кохта Ямамото си сътрудничиха в саундтрака на сериала. Началната тема, „Kyokaisen“, беше изпята от Amazrashi, докато заключителната тема „Alchemilla“ беше изпълнена от Regal Lily.Синопсис

Тео издаде сдържания си гняв към Лена, докато тя каза няколко думи, за да оплака за починалия отряд на Spearhead. Райдън го успокои, като му каза, че се държи неподходящо. Тео се овладя, но той и останалите членове не бяха в настроение да продължат разговора си с Лена. Дори след смъртта на Кайе, ескадрилата на Spearhead, която винаги е живяла в свят на ръба на смъртта, продължава да работи нормално. Тео, от друга страна, изглежда не може да преодолее това, което каза на Лена. Той не съжаляваше за казаното, но съжаляваше за начина, по който го каза. Той си спомня друга глупава Алба, която имаше огромно влияние върху него в миналото, докато мисли за Хендлъра.