86 Осемдесет и шест сезон 2 да излезе през есента на 2021 г.; Дата на пускане през октомври?

Да, фенове на анимето, вашето чакане свършва, тъй като любимата ви серия 86 Осемдесет и шест най-накрая ще стартира втория си сезон. Най-накрая, след дълго време, 86 осемдесет и шест сезон 2 ще излезе. Промоционалният тийзър за шоуто вече е излязъл. Останете на линия, за да знаете всичко, само тук!

Кога ще излезе сезон 2 на „86 осемдесет и шест“?

Официалната дата на пускане е излязла! 86 Осемдесет и шест сезон 2 или по-точно сезон 1 част 2 е насрочена за премиера тази събота, 2 октомври. Също така може да се измести на 3 октомври, неделя, тъй като ще се различава в зависимост от регионалното време на пускане.Какъв може да бъде предсказуемият сюжет за „86 осемдесет и шест“ сезон 2?

Промоционалният трейлър на 86 Eighty-Six Season 2 е пуснат сега. През последния сезон видяхме сбогом на Spearhead Squadron. Сега, какво предстои на публиката? Очевидно е, че за промо трейлъра имаме много по-вълнуващо съдържание, което ни идва във втория сезон на шоуто. Изглежда, че Лена вече ще поеме пълен контрол над ескадрилата Бризингамен. Не само това, но Ернст Цимерман също ще се появи през предстоящия сезон, за да види анализа на резултатите.

Всички негови колеги го информират, че наистина не виждат останала надежда. Всички те смятат, че техните пленници на шпиони от разузнаването от Република Сан Магнолия или друга подобна страна са наистина далеч от зрението им. От друга страна, Цимерман ги посещава, за да разберат местонахождението им. Той иска да знае дали са успели да постигнат нов тип легион или носители за биологично оръжие. Той също така силно препоръчва да се отървете напълно от тях, за да запазите безопасността на Federacy.

Официалният синопсис на 86 Eighty-Six сезон 2, епизод 1 също е излязъл в Crunchyroll. За съжаление Лена е понижена от майор до ниво капитан. Тя използва военните минохвъргачки незаконно по време на последната си мисия, която изпълнява заедно с ескадрилата на Spearhead. Не само това, но Лена все още не може да премахне мисълта за приятелите си, които всички решиха да излязат от Осемдесет и шест лига. Всички те напуснаха ескадрилата на Spearhead, за да търсят по-добро и по-безопасно място.

Още забавна и интересна приказка ви очаква във втория сезон на шоуто. Crunchyroll вече ни даде официалния синопсис на шоуто. Изглежда, че новият капитан на ескадрилата на Spearhead ще отиде в безкрайна битка. Това означава, че има още действия за всички нас. Тази битка може да промени всичко. Със сигурност ще загубим много от любимите си герои от шоуто в това опасно бойно поле. Атаките между Република Сан Магнолия и Империята на Гиад вече бяха унищожили много неща през изминалия сезон на шоуто. Готови ли сте да станете свидетели на мистериозното трилър шоу?

Гледайте също: Серафимът от края на сезон 3 Дата на излизане и прогнози за новия сезон

Къде можете да гледате „86 осемдесет и шест“ сезон 2?

Можете да гледате сезон 2 ексклузивно на онлайн платформата на Crunchyroll, всяка събота. Трябва да гледате всички епизоди на японски, но заедно с него ще получите и английски субтитри, така че не е нужно да се притеснявате, ако не знаете японски.

86 Официален трейлър на сезон 2 Осемдесет и шест