365 дни Мишел Мороне скоро ще кацне в Боливуд и е твърде хубаво, за да е истина

Интернет гори и причината за този пламък е не друг, а горещата и красива Мишел Мороне. В момента се провеждат снимките на 365 дни, сезон 2. Наистина сме развълнувани за филма и повече от това феновете умират да видят Мишел. Имаме няколко ексклузивни снимки от комплекта. Мишел Мороне изглеждаше изключително горещо на всички снимки. Останете на линия, за да разберете всичко само тук!

Мишел Мороне в Боливуд? Вярно ли е това?

Мишел Мороне наскоро каза в ексклузивно интервю, че към него се обърнаха боливудската индустрия. Да, той каза, че целият му екип сега разширява крака си към Индия. Мишел обмисля да вземе някои боливудски проекти. Боливудската индустрия определено ще получи още една звезда, ако Микеле се присъедини към индустрията. Той не само е красив, но е много горещ и се случва. Но новините все още не са толкова надеждни, тъй като все още не знаем дали той ще се заеме с боливудските филми или не.

Мишел каза, че е наистина чест и смирен да се обърнат към него от толкова голяма платформа за забавления. Той смята, че индустрията на Боливуд е пълна с култура и вкус. Микеле Мороне първоначално е италиански актьор. Външният му вид и актьорските му умения го определят. Но той наистина харесва цветовете и музиката на боливудската индустрия. Той също така научава повече за индустрията за развлечения на хинди и планира да участва в някои от филмите. Той иска да опита някои нови неща и смята, че би било страхотно, ако погледне в индустрията на Боливуд. Така той мислеше да разшири бизнеса си, но все още не сме сигурни дали ще го видим във филми на Боливуд или не!!

Всичко за Мишел Мороне и неговата кариера е тук!

Той беше видян в 365 дни и това беше началото на кариерата му. Микеле Мороне стана сърцето на публиката, когато беше видян в ролята на Дон Масимо Торичели в известната полска еротична драма, а именно 365 дни. Той стана наистина популярен. Той е много голям фен, който следи базата си в социалните медии, особено в Instagram. Към него се е обърнал не друг, а известният боливудски създател, Каран Йохан, за да участва в един от неговите филми. Не само той, но и други искат Мишел да влезе в киноиндустрията на хинди.

Снимките на Мишел без риза в Instagram карат момичетата по света да полудеят. Той е елегантен и стилен. Микеле също е следвана от много създатели на хинди филми в Instagram. Той не е снимал много филми, но не може да се отрече, че го познава. Той се превърна в сензация за една нощ, когато за първи път участва в 365 дни. А наскоро той се снима за 365 дни, сезон 2. Очакваме предстоящият сезон да донесе по-интересни концепции за картината. Феновете са наистина развълнувани да го видят отново на екрана. Изтеклите снимки от снимачната площадка на драмата в момента се разпространиха навсякъде в интернет. Останете във връзка с нас, за да научите повече за Мишел Мороне и други звезди.