2K Games ще представят нов франчайз на скоростна кутия преди април 2022 г. – прочетете, за да знаете

Въпреки че е придобит от Embracer, разработчикът на Borderlands продължава да работи с 2K.

Gearbox, създателите на Borderlands, работят върху нов франчайз за 2K игри, който ще бъде пуснат тази финансова година.

Тримесечният отчет за печалбите на Take-Two Interactive, който беше публикуван вчера, предоставя тази информация. Take-Two не разкри нищо за тази игра, освен че това е една от техните „основни издания“. Като се има предвид, че Gearbox сега се управлява от Embracer Group, конкурентен издател, това е изненада.Gearbox беше закупен от Embracer за 1,3 милиарда долара през февруари 2021 г., което привлече опитния разработчик заедно с THQ Nordic и Koch Media/Deep Silver, наред с други.

„Сливането не оказва влияние върху отношенията на 2K с Gearbox, нашата роля като издател на IP Borderlands или други проекти, върху които в момента работим със студиото“, казаха от компанията по това време.

Други проекти са споменати в изявлението, така че е вероятно това заглавие вече да е в процес на разработка, когато сделката е била сключена. Каквато и да е тази игра, тя определено ще бъде последният нов IP на Gearbox с 2K Games, тъй като сме сигурни, че Embracer желае да възстанови част от инвестициите си от 1,3 милиарда долара.

Take-Two, компанията-майка както на 2K Games, така и на производителя на GTA Rockstar Games, има натоварена година пред себе си. По време на отчета за приходите беше разкрито, че компанията има 21 заглавия, планирани за пускане през фискалната 2022 г. Ще има четири „потапящи ядро ​​издания“, като две от тях са нови франчайзи. Единият е новият франчайз на Gearbox, докато другият все още е загадка.

В допълнение, Gearbox се планира да пусне OlliOlli World, ново независимо заглавие, под своя частен отдел за инди издателство. Take-Two също така планира десет безплатни за игра мобилни игри, шест от които ще бъдат базирани на нови марки и четири от които ще се базират на съществуващия Take-Two IP. Предстоят и шест „нови итерации“ на предишни издания, включително току-що обявената версия на GTA V за PS5 и Xbox Series X.

Очаква се Gearbox и 2K да разкрият това най-ново сътрудничество на E3 2021, така че следете нашия график за E3 2021, за да сте в крак с всички важни новини.

pS5

PS5 беше пуснат през ноември миналата година като набег на Sony в следващото поколение игри, с цел да осигури по-бързо време за зареждане, по-добра графика и като цяло по-голяма производителност. Понастоящем има два вида PS5, един с и един без дисково устройство, но много хора все още имат проблеми с намирането на надежден източник на запаси от PS5. Със своята гама от бъдещи игри за PS5 и ексклузиви за PS5, PS5 се надява да продължи репутацията на Sony за предоставяне на ексклузиви от най-високо ниво извън производителността.

Разбрахме ви дали искате да закупите PS5, в момента притежавате такъв или просто искате да научите повече за новата платформа на Sony PlayStation 5. От цената на PS5 – 9 / £449 за базовата PS5 и 9 / £349 за Digital Edition – до всички тайни на дизайна на PS5 и кои аксесоари за PS5 искате да добавите в количката, преди да купите, ние покрих те.

Какво точно е Xbox Series X?

Xbox Series X е по-големият и по-лош брат на Xbox Series S и звездата на шоуто от следващо поколение на Microsoft. Серията X има за цел да намали (или напълно да елиминира) времето за зареждане и да ви въведе в игри възможно най-скоро, благодарение на нов мощен хардуер на AMD като новата си графична архитектура Navi и Zen 2 CPU.

Служителите на Microsoft пуснаха някои много впечатляващи статистически данни в лентата за обявяване: четири пъти по-мощна от сегашната най-мощна конзола на планетата, Xbox One X, четири пъти по-голяма производителност по отношение на времето за зареждане от настоящото поколение и най-голямото поколение скок в историята на конзолата на Microsoft.