1883 Сезон 2 Дата на издаване, сюжет, актьорски състав на предисторията на Йелоустоун

Тук сме, за да пуснем актуализация относно 1883 Сезон 2 и предисторията, която идва от оригиналното шоу на име Йелоустоун получи добър отговор и сега зрителите очакват с нетърпение втория сезон на 1883 г .

Зрителите бяха убедени по това време дали шоуто ще получи още един сезон поради частта, че мина известно време и не беше предадена информация за него от създателите, но най-накрая имаше дума за него. Шоуто беше официално подновено за втори сезон и има много вълнение сред зрителите, тъй като повече от Западния свят ще бъде изследван напред в 1883 Сезон 2.

Западният свят вече е установен в Йелоустоун и по този начин предисторията извежда историята на следващо ниво. Шоуто звезди Кевин Костнър и въпреки че описва историята на семейство Дътън, която е била преди събитията в Йелоустоун.Сезон 2 от 1883 г. ще включва историята на Бас Рийвс

Финалът на първия сезон се оказа голям и изненадващ, тъй като стана свидетел на смъртта на някои от ключовите членове и сега феновете са оставени да се чудят какво ще се случи в 1883 Сезон 2.

Въпреки че имаше големи разговори и дискусии за това кога вторият сезон ще се завърне на екраните и Netflix все още не е изпуснал нищо относно датата на пускане или дори началото на продукцията, така че е много вероятно да изчакаме втория сезон, за да пускане до 2023 г. и тъй като повече от съдържанието на 1883 може да се опакова напред.

Paramount вече поръча още епизоди за новия сезон и това е потвърждението, че заглавието със сигурност ще се върне за още един сезон. Нещата от една част също стават объркващи за зрителите, откакто беше обявена друга предистория на Йелоустоун, но само за да стане ясно, пътуването на предисторията е разделено на два пътя, единият се нарича 1883, а другият е известен като 1923.

1883, от друга страна, направи своя дебют на екраните още през декември 2021 г., но частта идва много малко вероятно по отношение на това дали някой нов сезон от 1883 ще пристигне тази година и така че всички ще трябва да изчакат до 2023 г.

Зрителите говореха за големия сюжет, който е планиран за новия сезон, но нямаше други новини за описание в тази част и каква история ще последва, но създателите на шоуто дадоха някои намеци за това, което предстои в предстоящия нов сезон. Беше разкрито още през май 2022 г., че вторият сезон на шоуто ще се съсредоточи повече върху историческия герой на име Бас Рийвс и че няма да продължат със сагата за измислените Дътъни и почти е време, когато историята беше призова за затваряне.

Производството на сезон 2 се очаква да започне скоро

Бас Рийвс е известен като легендарния служител на закона и не само това, но и първият черен заместник на маршалите на САЩ. Известно е, че той можеше да говори редица индиански езици и също така излезе, за да арестува над 3000 престъпници по онова време и по този начин уби 14, той изживя живота си като легенда и имаше твърдения, че никога не е претърпял никакви наранявания, въпреки че замесен в редица проблемни ситуации по това време и затова се казва, че е вдъхновението зад известния Самотният рейнджър.

Предстоящият сезон 2 от 1883 г. или 1883 г.: Историята на Бас Рийвс ще бъде с участието на Дейвид Ойелоуо, докато първоначално е разработен от него заедно със съпругата му на име Джесика Ойелоуо и това е било преди да попаднат в ръцете на Йелоустоун. Предстои да видим какво повече може да предложи шоуто във втория сезон и сега има някои големи намеци за това, което предстои в следващия сезон. Историята на Бас Рийвс ще бъде отразена от зрителите скоро и най-доброто предположение за изданието датата е 2023 г.